Nieuws en pers

Eurami Bussum B.V. sluit aan bij Full Fource Partner netwerk

Op 1 juni zijn beide partijen overeengekomen dat Eurami Bussum B.V. tot het Full Fource Partner netwerk van Fource behoort. Het netwerk van Fource bestaat met deze toevoeging en de overname van Otogros door Hamu uit 60 Full Fource Partner vestigingen en 85 eigen vestigingen.

De keuze om Full Fource Partner te worden is een logische stap volgens directeur Sander Schipper. “Met de geplande verhuizing naar Naarden en de uitbreiding van de winkel hebben we een goede en betrouwbare partner nodig. We hebben al jaren een goede relatie met Sator Holding en de werkmaatschappijen en deze zetten we voort als een intensieve en vruchtbare samenwerking.”

Het partnerschap vervult tevens de behoefte om de bedrijfsactiviteiten te kunnen continueren in een sterk veranderende markt, waarbij de diverse synergiën optimaal kunnen worden benut.

Eurami Bussum B.V. is al sinds 1969 een begrip in 't Gooi en omstreken als leverancier van automaterialen, gereedschappen en toebehoren. Als Vrooam-lid, maar ook als Business Partner van het voormalige Van Heck & Co. is het bedrijf al jaren verbonden aan Sator Holding.