Onderdelen en gereedschappen

Ons dagelijks brood

Wij leveren automotive onderdelen en gereedschappen. Dat is voor ons als ademhalen; het gaat als vanzelf. Vanuit 10 magazijnen in de Benelux en Frankrijk vertrekken elke dag ruim tienduizenden artikelnummers die dezelfde dag nog geleverd worden in één van onze 85 grossiersvestigingen of bij één van onze 180 grossierspartners. Met als eindbestemming het autobedrijf. Ruim 2.700 medewerkers maken dit mogelijk en dragen zorg voor de klant in hun specifieke regio. 

image description
image description
Part of LKQ

Welcome home.

De woorden van LKQ Corporation na de overname van Sator Holding in 2013. Automotive is de dagelijkse business van onze moeder. En van ons. Onze klant is de automaterialengrossier, het autobedrijf en de automobilist in de Benelux en Frankrijk. Als onderdeel van LKQ Corporation, en samen met Rhiag Group en Euro Car Parts, zijn we de grootste automotive familie van Europa. 

Focus

Gedreven door innovatie.

Wij creëren mogelijkheden voor de autotechnicus om zijn werk te kunnen doen. Nu en in de toekomst. Daarbij ligt onze focus op vier categorieën: 1. Opleiding en training, 2. Klantwerving en –binding, 3. Inrichting en tools en 4. Marketing- en werkplaatsconcepten. Binnen elke expertise bieden we praktische oplossingen voor het autobedrijf van de toekomst. s.

Onze innovaties
image description
image description
Onze visie

Automotive bereikbaar maken.

Dat is onze visie. Naast het leveren van automaterialen en gereedschappen van magazijn tot werkplaats, maken we automotive ook bereikbaar met onze innovatieve concepten. Wij faciliteren in oplossingen voor de autotechnicus om zijn dagelijks werk te kunnen doen. Nu en in de toekomst. Door hem op te leiden, te ondersteunen met technische informatie en automaterialen en gereedschap met een druk op de knop inzichtelijk te maken. Dat maakt automotive voor hem bereikbaar.

Onze concepten